Centurion Battery

produceert al bijna 90 jaar accu’s in haar eigen fabriek te Roermond. In deze periode heeft Centurion Battery met de productie van hoogwaardige start- en semi-tractie accu’s naam gemaakt op de Nederlandse markt maar ook ver daarbuiten. Hoogwaardige materialen gecombineerd met gegoten roosters en een eigen Research and Development afdeling garanderen hoge prestaties en een veel langere levensduur. Met Centurion Battery accu’s zit je vooraan op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Centurion Battery accu’s zijn de beste accu’s die in Nederland worden gemaakt.

Kwaliteit & ontwikkeling neemt bij ons een steeds belangrijkere plaats in beslag. De markt vereist steeds vaker toepassingsgerichte producten met een zeer hoge betrouwbaarheid. Centurion Battery kan hierbij helpen. Als fabrikant van accu’s heeft Centurion Battery als voordeel over een eigen ontwikkelingsafdeling te beschikken. Continue productverbetering, toepassen van nieuwe technieken en materialen maar ook klant specifieke ontwerpen, alles is mogelijk en de trajecten zijn kort. Vanwege de ontwikkeling in eigen huis kent Centurion Battery de producten door en door. Dit betekent dat als je vragen mocht hebben m.b.t. producten of toepassingen wij je altijd het juiste advies kunnen geven.

VARTA accu's

De voertuigtechnologie heeft de afgelopen eeuw een ongekende ontwikkeling doorgemaakt. Door nieuwe, innovatieve batterijtechnologieën te ontwikkelen, is VARTA met afstand de toonaangevende energieleverancier waar het gaat om accu’s. Het merk heeft een benijdenswaardige reputatie opgebouwd op het gebied van originele uitrustingen (OEM) en vervangende batterijen. Dusch Automotive is niet voor niets trots op haar status van Erkend VARTA dealer!
VARTA accu’s zijn te vinden in miljoenen auto’s, motorboten, motoren en campers. Ontelbare mensen vertrouwen dag in dag uit op VARTA. De accu’s van VARTA zijn ontworpen om kracht en betrouwbaarheid te leveren. Ze gaan langer mee, zijn minder gevoelig voor corrosie en hebben een lagere Total Cost of Ownership (TCO) dan andere merken.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.