Dusch Automotive is de specialist in Gouda en omstreken als het gaat om auto airconditioning, standkachels, zomer- en winterbanden, accu’s, radiateuren, schuif- en zonnedaken, energie systemen en andere luxe comfortproducten.

Een bezoek aan Dusch Automotive is een beleving. Bij een telefonisch contact of bezoek aan Dusch Automotive in Gouda zult u merken dat wij alle tijd en aandacht aan u besteden.

Dusch Automotive is ontstaan na de overname van AUTORAS / ACC Gouda en maakte sinds juni 2013 onderdeel uit van de Dusch Groep.

Sinds oktober 2015 is Dusch Automotive een geheel zelfstandige onderneming waardoor we ons meer en beter op de automotive branche richten. Zo bestaat onze klantenkring naast de particuliere autobezitter ook uit automerk dealerbedrijven, universele autobedrijven als ook lichte- en zware bedrijfswagenbezitters en transporteurs. Tot onze klantenkring behoren ook een aantal landbouwmechanisatie bedrijven, loonbedrijven en aannemers. Kortom iedereen met een koelings- en/of verwarmingsvraagstuk in een mobiel voertuig is bij ons aan het juiste adres!

Dusch Automotive is 2016 gestart met een samenwerking met Q Carparts.

Qcarparts heeft een  jarenlange ervaring in de autobranche. Qcarparts bouwt iedere dag verder aan een imponerend assortiment automaterialen, gereedschappen en garage equipment, gekenmerkt door kwaliteit en continuïteit. Zekerheid als het gaat om garantie, service en onderhoud.

Dusch Automotive is een initiatief van Willy Driesen die door zijn werkzaamheden bij eerder genoemde bedrijven meer dan 20 jaar ervaring heeft als specialist binnen de automotive branche.

Villa Joep
Dusch Automotive is trotse donateur van Villa Joep. Villa Joep is het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Lees meer op www.villajoep.nl.