Montage van banden en velgen: altijd een servicelocatie bij jou in de buurt!

Het mooiste concept op automotivegebied van Nederland en België is ongetwijfeld BandenShop.nl & VelgenShop.nl! Wij bieden een ruim, online assortiment in combinatie met fysieke winkels en montagelocaties, die voor een landelijke dekking zorgen. Op die manier is er altijd een servicepunt bij jou in de buurt. Het voordeel van een grote winkelketen gecombineerd met het voordeel van de grootste online webshop van Nederland op het gebied van banden en velgen. Je bent altijd welkom bij één van onze winkels en daarnaast heb je de keuze uit tientallen montagelocaties om jouw banden en velgen te laten monteren.

Werkwijze van onze montage locaties
Montage locaties van Banden- en Velgenshop.nl verzorgen het monteren van de producten die je online hebt gekocht. Wanneer je kiest voor deze optie, worden de producten naar de gekozen montage locatie gestuurd. Per mail ontvang je alle details over de bestelling en de gekozen montagelocatie. Wanneer de producten gearriveerd zijn, neemt ons montagepunt contact met je op om een afspraak te plannen. De kosten voor het monteren en balanceren zijn €14,75 per wiel. Dat betekent dat je voor een vaste en scherpe prijs van €59,- jouw complete set kunt laten monteren onder je auto. Ook bij onze winkels kun je de producten laten monteren. De winkels zijn lid van de Banden- en Velgenshop.nl franchise, waardoor ze direct als servicepunt dienen waar je met je vragen terecht kan. Voor verdere vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Win Pro Evo

15-16-17-18 inch

Revenge Evo

15-16-17-18-19-20 inch

Screamjet

16-17-18 inch

Montagelocatie Gouda
Gouda
James Wattstraat 7
2809 PA Gouda
T: 0900 - 222 1 222
E: Klik hier
Openingstijden montagelocatie Gouda
De openingstijden zijn:

Maandag
08-00 - 17-00
Dinsdag
08-00 - 17-00
Woensdag
08-00 - 17-00
Donderdag
08-00 - 17-00
Vrijdag
08-00 - 17-00
Zaterdag
08-00 - 12-30
Zondag
gesloten - gesloten
Velgen laten monteren in de regio Gouda, Waddinxveen, Moordrecht en Nieuwerkerk a/d IJssel
Gouda is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Gouda heeft ongeveer 71.000 inwoners. Gouda kreeg in 1272 stadsrechten. In de binnenstad staan nog verschillende historische gebouwen, waaronder het Stadhuis en de Sint-Janskerk. Gouda staat natuurlijk bekend om zijn Goudse kaas en de kaasmarkt, maar ook vanwege de fabricage van kaarsen, pijpen en stroopwafels is de stad bekend. In Gouda vind je ook een BandenShop & VelgenShop montagelocatie voor al je montages in de regio.

Hoe werkt het?
Je kunt bij BandenShop.nl & VelgenShop.nl je banden en velgen online bestellen en vervolgens laten monteren bij een montagevestiging bij jou in de buurt. Kies bij de bestelling ervoor om je producten te laten leveren bij een montagevestiging, in dit geval Gouda. Vervolgens worden de banden en / of velgen vanuit onze centrale magazijnen of de leveranciers naar de vestiging in Gouda gestuurd. Zodra ze hier zijn afgeleverd, nemen de medewerkers van onze vestiging contact met je op. Je hoeft dan alleen nog maar langs te komen om je banden en / of velgen te laten monteren.

Dichtstbijzijnde winkel
Kom je er niet helemaal uit met bestellen? Wil je de producten eerst bekijken voordat je ze bestelt? Wil je graag professioneel advies over welke banden geschikt zijn voor jouw auto? Bezoek dan eens een van de BandenShop.nl & VelgenShop.nl winkels. Deze winkels beschikken over een eigen showroom waar je het assortiment aan velgen kunt bekijken. Onze medewerkers voorzien je graag van persoonlijk advies. Heb je een keuze kunnen maken? Dan worden de producten meteen onder je auto gemonteerd. Vanuit Gouda raden wij je aan om onze winkels in Amsterdam (Hoofddorp) of Etten-Leur te bezoeken.

Contact