Auto airconditioning systeem

Dusch Automotive is gespecialiseerd in het inbouwen, repareren, reinigen en vullen (ook 1234YF) van uw auto airconditioning systeem. Tevens leveren wij onderdelen voor alle merken auto airconditioning systemen.

Voor een vrijblijvende offerte bel met Dusch Automotive: 0182-539220.

Voorkom hoge kosten aan uw airconditioning en maak gebruik van de Gratis Aircocheck van Dusch Automotive!

Waarom is onderhoud aan uw airconditioning noodzakelijk?

Voor het beste klimaatcomfort in uw auto is regelmatig onderhoud aan de airco absoluut noodzakelijk. Bovendien: als de airconditioning niet optimaal werkt dan kost dit ook meer brandstof omdat met weinig koelmiddel de aircocompressor veel meer werk moet verzetten. De noodzakelijke smering wordt ook onvoldoende en hierdoor ontstaat weer slijtage die vaak onomkeerbaar is en bovendien zorgt voor verstoppingen in cruciale delen van het systeem.

Gezondheidsklachten bij een slecht werkende airco

Buiten de extra kosten kan een slecht werkende airco ook de oorzaak zijn van gezondheidsklachten. Bacteriën, sporen en schimmels zetten zich sneller vast op de componenten van uw installatie bij een slecht werkend systeem en zullen zich graag via de ventilatieroosters nestelen in het interieur. Bij gevoelige personen kan dit allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en tranende ogen.
Wacht daarom niet met het onderhoud aan uw airco tot het te laat is!
Bij Dusch Automotive werkt altijd een F-gassen gecertificeerde monteur aan uw auto-airco.

airconditioning

Dusch Automotive is gespecialiseerd in het inbouwen, repareren, reinigen en vullen (ook 1234YF) van uw auto airco systeem. Tevens leveren wij onderdelen voor alle merken auto airconditioning systemen.

Voor een vrijblijvende offerte bel met Dusch Automotive: 0182-539220.

Voorkom hoge kosten aan uw aircon en maak gebruik van de Gratis Aircocheck van Dusch Automotive!

Voor het beste klimaatcomfort in uw auto is regelmatig onderhoud aan de airco absoluut noodzakelijk. Bovendien: als de airco niet optimaal werkt dan kost dit ook meer brandstof omdat met weinig koelmiddel de aircocompressor veel meer werk moet verzetten. De noodzakelijke smering wordt ook onvoldoende en hierdoor ontstaat weer slijtage die vaak onomkeerbaar is en bovendien zorgt voor verstoppingen in cruciale delen van het systeem.

Dusch Automotive is de specialist in Gouda en omstreken als het gaat om auto airconditioning, standkachels, zomer- en winterbanden, accu’s, radiateuren, schuif- en zonnedaken, ritregistratie, ECOdrive en andere luxe comfortproducten.

Een bezoek aan Dusch Automotive is een beleving. Bij een telefonisch contact of bezoek aan Dusch Automotive in Gouda zult u merken dat wij alle tijd en aandacht aan u besteden.

CONTACT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.