VEILIGHEID EN EEN COMPETITIEVE PRIJS: FALKEN IS DE BESTE KEUZE

Falken is een Japans merk dat is opgericht in 1983 met een mooie geschiedenis in Ultra High Performance banden.
Falken heeft een ruime historie in de autosport. De basis voor de technologie en ontwikkeling van de Ultra High Performance banden komt hieruit voort. De racebanden van Falken hebben hun waarde keer op keer bewezen in verschillende raceklasses over de hele wereld, zoals de American Le Mans Series, de VLN Endurance Championship en vooral de legendarische 24-uurs race op de Nürburgring!

OVERTUIGENDE TESTRESULTATEN

De ervaring die het merk opdoet in de autosport wordt vertaald naar de straat, met als gevolg dat de banden van Falken voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en ook meerdere keren als testwinnaar uit de bus zijn gekomen of in de top vijf zijn geëindigd in diverse onafhankelijke vakbladen. Zo is de Falken Sincera SN832 Ecorun testwinnaar geworden in de zomerbandentest 2018 van de ADAC, wordt de FalkenAzenis FK510 sterk aanbevolen door het Duitse magazine Auto Zeitung en is de Falken Ziex ZE310 Ecorun op de derde plaats geëindigd in de test van Auto Bild.

ORIGINAL EQUIPMENT

Door deze goede resultaten, de uitstekende prijs-kwaliteit en de goede toepassingen zijn ook de autofabrikanten vol op Falken gedoken. Ondertussen zit Falken OE op o.a Mercedes, Jeep, Audi, Toyota, Volkswagen, Seat en Skoda.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.