Accu's Bleiswijk

Accu’s die langdurig op weg helpen vindt u bij Dusch Automotive. Goede accu’s maken een goede auto beter. Niet alleen is dit apparaat van levensbelang voor het starten van een auto, maar geeft het ook energie aan de overige apparatuur in een voertuig. U heeft het ongetwijfeld een keer meegemaakt: op het moment dat de auto moet starten gebeurd er niks en komt u tot de conclusie dat de accu leeg is. Er is weinig zo vervelend als moeten wachten op hulp van buitenaf. Dusch Automotive is gespecialiseerd in accu’s van hoge kwaliteit en een lange levensduur, Accu's Bleiswijk.

Hoogwaardige apparatuur van Centurion Battery

De accu’s die wij leveren worden onder andere geproduceerd door Centurion Battery. In de eigen fabriek in Roermond worden hoogwaardige materialen gecombineerd met gegoten roosters. Met al bijna negentig jaar ervaring op zak garandeert Centurion Battery hoge prestaties en een zeer lange levensduur. Dit is mede mogelijk dankzij de afdeling Reserach and Development, waar productverbetering plaatsvindt, nieuwe technieken en materialen worden toegepast en klant-specifieke ontwerpen worden uitgeprobeerd. Hierdoor is het bedrijf flexibel en dit heeft effect op de accu’s die geproduceerd worden.

Innovatieve batterijtechnologieën van VARTA

In uw auto wilt u garantie op de beste materialen en apparaten en met de accu’s van Centurion Battery zit u gebakken. Het bedrijf kent de eigen producten door en door zodat u er met specifieke vragen altijd terecht kunt en advies eenvoudig wordt verkregen. Een tweede leverancier van onze accu’s is VARTA. Dit bedrijf ontwikkeld nieuwe en innovatieve batterijtechnologieën en is daarmee toonaangevend energieleverancier op het gebied van deze apparaten. Niet alleen auto’s zijn bovendien ontvanger van de batterijen van Varta. Ook motorboten, motoren en campers zijn gegarandeerd van de beste producten.

Airconditioning Auto en Camper Gouda

Trots aanbieder van de beste accu-leveranciers

De accu’s van VARTA staan voor kracht en betrouwbaarheid en dit uit zich in diverse kenmerkende capaciteiten: ze gaan langdurig mee, zijn minder gevoelig voor corrosie en hebben een lagere Total Cost of Ownership dan andere merken. VARTA loopt voorop wat betreft innovatie en blijft daarmee doorgaan. Dusch Automotive is trots aanbieder van zowel de accu’s van Centurion Battery als VARTA en kan beide van harte aanbevelen. Met deze merken bent u verzekerd van een auto die langdurig gebruikmaakt van de beste accu’s.

Specialist op het gebied van airco, standkachels en banden

Naast accu’s zijn wij specialist op het gebied van airconditioning, standkachels en zomer- en winterbanden. Ook voor rit registratie, ECOdrive en andere luxeproducten voor uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals uit onze leveranciers van accu’s blijkt gaan wij voor de hoogste kwaliteit en staat service bij ons centraal. Dit resulteert in tijd en aandacht voor iedere klant en het aannemen van een adviserende rol waar nodig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of kom langs in onze garage in Gouda. Wij zijn doordeweeks geopend en zaterdag op afspraak beschikbaar.

Voor reparatie, montage en onderhoud is Dusch Automotive u graag van dienst

Naast het leveren van producten zijn wij tevens specialist op het gebied van montage, reparatie en onderhoud. Wij zijn er om de particuliere markt op alle mogelijke manieren te helpen, maar zijn er net zo graag voor de zakelijke klant. Heeft u een bedrijf buiten de autobranche? Dit is geen probleem. In onze klantenkring bevinden zich naast autodealers ook loonbedrijven en aannemers. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem een kijkje op de website. Wij zijn u graag van dienst, accu's Bleiswijk.

accu's Gouda accu's Gouda

 

Dusch Automotive is officieel Webasto dealer en STEK gecertificeerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.