Airconditioning auto en camper Gouda

Het belang van goedwerkende airconditioning in auto of camper. Een goedwerkende airconditioning voor auto of camper is niet meer uit een voertuig weg te denken. Nu de zomers heter worden en we langer van mooi weer genieten is een airconditioning geen overbodige luxe meer. Lange ritten gaan gepaard met veelvuldig in de file staan en dit is geen pretje als er geen zuchtje wind staat. Een goede airconditioning heeft dan ook grote toegevoegde waarde voor uw rijcomfort. Maar niet alleen vanwege het gemak is de klimaatregelaar een fijne toevoeging. Een goedwerkende airco is tevens van belang voor uw gezondheid, Airconditioning auto en camper Gouda.

U moet op uw airconditioning in auto of camper kunnen rekenen

Het gemak van een airconditioning voor auto of camper staat buiten kijf en hoeft niet verder uitgelegd te worden. Het belang van een goedwerkend apparaat heeft echter een aantal belangrijke redenen. Ten eerste moet u van een airco op aan kunnen. Het is niks om midden in de zomer in een file terecht te komen en de ontdekking te doen dat de klimaatregelaar niet doet wat hij moet doen. Op het moment dat u deze het hardst nodig heeft moet hij zijn werk goed doen. Regelmatig onderhoud voorkomt ongemakken en zorgt dat u iedere warme periode comfortabel doorkomt.

De voordelen van een goedwerkend apparaat voor uw portemonnee

Daarnaast heeft een goedwerkende airconditioning voor auto of camper voordelen voor uw portemonnee. Wanneer een airco niet goed werkt verbruikt uw auto meer brandstof. Hoe dit komt? Met weinig koelvloeistof moet de aircocompressor harder werken. Daarnaast werkt de noodzakelijke smering niet goed waardoor onomkeerbare slijtage ontstaat. Dit heeft verstoppingen in de belangrijkste delen van het systeem tot gevolg. Het ongemak van een niet of slecht werkende airconditioning in auto of camper is groot, maar heeft daarnaast gevolgen voor het functioneren van uw auto én portemonnee. Door middel van onderhoud voorkomt u steeds groter wordende problemen.

Airconditioning Auto en Camper Gouda

Een slechte airconditioning in auto of camper? Een gevaar voor uw gezondheid

Misschien wel het grootste probleem dat het gevolg van een slecht werkende airconditioning in auto of camper kan zijn is het effect op uw gezondheid. Wanneer een klimaatregelaar niet naar behoren werkt zetten schimmels, bacteriën en sporen zich sneller vast op de verschillende componenten van het apparaat. Via ventilatieroosters komen deze bacillen in de rest van uw auto terecht en kunnen zij uw gezondheid nadelig beïnvloeden. Wanneer u hier gevoelig voor bent kunnen allergische reacties zoals niezen, hoesten en tranende ogen het gevolg zijn. Regelmatig onderhoud is ook in dit geval de oplossing.

Dusch Automotive: specialist in airconditioning in auto of camper

Een goedwerkende airconditioning in auto of camper heeft op meerdere vlakken prioriteit. Dusch Automotive helpt u graag bij het inbouwen, repareren en onderhouden van uw klimaatregelaar. Wij bieden u een Gratis Aircocheck aan zodat u op eenvoudige wijze kunt achterhalen of onderhoud van belang is. Wij bieden bovendien de hoogste kwaliteit en service en hebben tijd en aandacht voor u als klant op nummer één staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of kom langs in onze garage in Gouda. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend en op zaterdag op afspraak beschikbaar.

Dusch Automotive: een allround autobedrijf

Naast het inbouwen en repareren van airconditioning in auto of camper zijn wij gespecialiseerd in standkachels, banden, accu’s, radioteuren en kunt u bij ons terecht voor ritregistratie, ECOdrive en andere luxe producten voor uw auto. Wij zijn bereikbaar voor levering, montage, reparatie en onderhoud en werken zowel voor de particuliere als zakelijke markt. In dit laatste geval voorzien wij ook bedrijven buiten de autobranche van service en onderhoud. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, Airconditioning Auto en Camper Gouda.

Airconditioning Auto en Camper Gouda    Airconditioning Auto en Camper Gouda

 

Dusch Automotive is officieel Webasto dealer en STEK gecertificeerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.