Radiateuren Voorburg

Goede radiateuren die een leven lang meegaan vindt u bij Dusch Automotive. In auto’s is een goede werking van radiateuren van levensbelang. Niet alleen is het belangrijk voor de levensduur van uw auto, maar ook voor het voorkomen van autopech. Het koelsysteem zorgt ervoor dat het voertuig niet oververhit raakt en dat u jarenlang plezier hebt van uw motor. De sleutel tot een werkzame radiateur is de juiste aankoop en goed onderhoud. Dusch Automotive helpt u graag met beide. Voor verschillende voertuigen zijn diverse radiateuren te vinden. Wij helpen u ontdekken welke voor uw auto van belang is, Radiateuren Voorburg.

Radiateuren voor verschillende soorten voertuigen

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van diverse koelsystemen, waaronder oude radiateuren. Niet alleen in personenauto’s, maar ook in oldtimers, vrachtwagens en werkvoertuigen kunnen wij oude koelsystemen weer op de been helpen. Wij zijn naast radiateuren gespecialiseerd in oliekoelers, interkoelers, condensors en warmtewisselaars. Benieuwd welk apparaat u voor uw voertuig nodig heeft? Wij vertellen het u graag en adviseren over de te nemen keuzes. Een radiateur wordt gebruikt in personenauto’s en is de meest voorkomende keuze voor particulieren. Wij leveren en repareren radiateuren voor een redelijke prijs.

Oliekoelers, condensoren en warmtewisselaars voor in uw voertuig

Oliekoelers zijn te vinden in motoren die een hoge prestatie leveren en in automatische versnellingsbakken. Ze worden vaak geplaatst in vrachtwagens. Een interkoeler is een warmtewisselaar die ervoor zorgt dat de temperatuur in de motor daalt waardoor er meer brandstof beschikbaar is voor verbranding. Ten slotte wordt een condensor voor een radiateur geplaatst, waardoor het koudemiddel van damp overgaat in vloeistof. In sommige merken auto’s zijn condensor en radiateur één geheel. Uiterlijk lijken de twee apparaten veel op elkaar. Door gebruik van een warmtewisselaar kan worden bespaard op ruimteverwarming.

Airconditioning Auto en Camper Gouda

Jarenlange ervaring en kennis van ieder koelsysteem

Een warmtewisselaar zorgt ervoor dat warmte van een vloeistof of gas gescheiden wordt overgebracht naar een ander medium. U merkt dat het onderscheid tussen de verschillende apparaten een technisch verhaal is en het een lastige opgave kan zijn om de juiste radiateur voor uw voertuig te kiezen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en adviseren waar nodig. Door jarenlange ervaring zijn wij met praktisch ieder koelsysteem bekend. Ons streven is om radiateuren te vervangen, maar is hier geen beginnen aan? Dan zorgen wij voor een nieuw apparaat en monteren dit in uw voertuig.

Van radiateuren tot standkachels en van airconditioning tot banden

Dusch Automotive is niet alleen specialist op het gebied van radiateuren, maar rekent ook airconditioning, standkachels en zomer- en winterbanden tot het kennisgebied. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ritregistratie, ECOdrive en andere luxe producten voor uw auto. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en service en persoonlijke aandacht en tijd voor iedere klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze garage in Gouda is doordeweeks geopend en op zaterdag op afspraak te bezoeken.

Dusch Automotive: radiateuren, montage en onderhoud

Naast het leveren van producten als radiateuren zijn wij ook beschikbaar voor montage, reparatie en onderhoud. Ook hierin streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit. Wij zijn er voor de particuliere klant en hebben voldoende kennis om u goed van dienst te zijn. Ook de zakelijke markt kan bij ons aankloppen en helpen wij graag. Naast bedrijven uit de autobranche zijn andere sectoren van harte welkom in onze garage. Wij verwelkomen u in Gouda of op onze website, voor een kijkje naar de verschillende mogelijkheden, radiateuren Voorburg.

radiateuren Gouda  radiateuren Gouda

 

Dusch Automotive is officieel Webasto dealer en STEK gecertificeerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.