Schuif en Zonnedaken Driebruggen

Schuif- en zonnedaken die op uw wensen zijn aangepast. Niets zegt luxe als schuif- en zonnedaken in auto’s. De mogelijkheid om op een warme dag het dak open te doen en met de wind op uw huid rond te rijden is een ware belevenis. Het geeft een gevoel van vrijheid en doet groot plezier. Dusch Automotive werkt met de schuif- en zonnedaken van Webasto. Dit merk staat voor de hoogste kwaliteit en gaat langdurig mee. Zo kunt u jaren genieten van dit bijzondere comfort in uw voertuig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten de verschillende modellen schuif- en zonnedaken en voordelen hiervan voor u op een rijtje, Schuif en Zonnedaken Driebruggen.

De voordelen van schuif- en zonnedaken op een rijtje

Hoe meer licht en frisse lucht, hoe beter het is. Met een open dak geniet u van genoeg van beide. Het bevordert uw concentratie en comfort en maakt uw rijervaring extra prettig. Voor een goede lichtinval bent u overigens niet afhankelijk van een open dak. Met de verschillende modellen van Webasto geniet u het hele jaar van voldoende licht, open dak of niet. Bovendien staat het merk voor de hoogste kwaliteit, waarbij de controle wordt uitgevoerd door het Duitse TÜV. Dit biedt u garantie op de beste schuif- en zonnedaken die er te krijgen zijn.

De diverse modellen schuif- en zonnedaken van Webasto

De schuif- en zonnedaken van Webasto zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, variërend in prijs én grootte. De kleinste variant is de Hollandia 100, waarin modern ontwerp met technische finesse wordt gecombineerd. Met het pop-up dak is genieten van zonlicht en frisse licht een gegeven. Opeenvolgend is de Hollandia 300, een schuif-kantel dak dat geschikt is voor auto’s met een zeer ronde dakconstructie. Bovendien is hierbij uit twee versies te kiezen. De Hollandia 400 is de volgende in het rijtje schuif- en zonnedaken. Dit vouwdak geeft u de ervaring van een cabrio. Bij dit dak heeft u volledige vrijheid: wilt u het dak volledig openvouwen of liever gedeeltelijk?

Airconditioning Auto en Camper Gouda

Volledig geïntegreerd of vouwbaar?

Het rijtje wordt gesloten door de Hollandia 700, een geïntegreerd schuif-kanteldak. Door de onopvallende verwerking is het niet van een van tevoren ingebouwd dak te onderscheiden. Met deze modellen is voor iedere auto en voorkeur een geschikt dak te vinden. Daarnaast zijn allerlei technische snufjes zoals een Auto-Close systeem, Auto-Retract systeem of Venus-veiligheidsglas toe te voegen. U bedient de schuif- en zonnedaken zoals u wilt: handmatig of elektrisch. Webasto biedt tal van mogelijkheden waardoor u de ervaring compleet op uw wensen kunt aanpassen.

Specialist op het gebied van airconditioning, standkachels en banden

Dusch Automotive maakt graag gebruik van de producten van Webasto en staat vierkant achter de diverse schuif- en zonnedaken die het merk aanbiedt. Wij zijn specialist op het gebied van airconditioning, standkachels en zomer- en winterbanden en zijn tevens beschikbaar voor ritregistratie, ECOdrive en diverse andere luxeproducten voor uw auto. Wij leveren de hoogste kwaliteit en werken alleen met merken en leveranciers die hetzelfde doen. Service staat bij ons bovenaan en dit is te merken in de persoonlijke aandacht en tijd voor iedere klant.

Beschikbaar voor montage, reparatie en onderhoud

Naast levering van producten zijn wij gespecialiseerd in montage, reparatie en onderhoud en doen wij dit zowel voor particuliere klanten als de zakelijke markt. Of u nu een bedrijf in de autobranche heeft of juist daarbuiten opereert, wij helpen u graag op het gebied van automotive. Onze garage is doordeweeks geopend en op zaterdag zijn wij op afspraak beschikbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in schuif- en zonnedaken? Neem een kijkje op de website en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn, schuif en zonnedaken Driebruggen.

schuif en zonnedaken Gouda schuif en zonnedaken gouda

 

 

Dusch Automotive is officieel Webasto dealer en STEK gecertificeerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.