Standkachel

Bent u op zoek naar een standkachel? Dusch Automotive heeft genoeg keuze en vindt voor u de juiste standkachel. Bent u geïnteresseerd geraakt klik dan hier om naar de homepage van Dusch Automotive te gaan.

Standkachel
IJskoude handen, natte voeten en een slecht humeur? Laat Koning winter uw dag niet bederven door ijskrabben! Stap in een aangenaam voorverwarmde auto en geniet van de voordelen van een Webasto standkachel. Ga goed gehumeurd van start en verhoog de waarde van uw auto met een passende Webasto standkachel. Ook het milieu en de motor van uw auto zullen u dankbaar zijn!

Bediening op afstand
U kunt kiezen uit meerdere bedieningen, namelijk met schakelklok, afstandsbediening of via uw telefoon. Met de app, voor zowel iPhone als Android, is de standkachel nu nog makkelijker te bedienen

Verwarmingssystemen voor uw camper
Gedurende de koele en koude dagen gaat er niets boven een kachel in uw camper, die snel voor een aangename warmte zorgt. De Air Top 2000 ST is de meest compacte Webasto verwarmer. Vanwege de afmetingen kan deze verwarmer eenvoudig onder de stoelen, in een kastje, in de dubbele bodem of zelfs onder de camper worden gemonteerd.De kachel behoeft weinig onderhoud, is service-vriendelijk en zuinig in uw portemonnee.

U kunt kiezen uit meerdere bedieningen, met schakelklok, afstandsbediening of via uw telefoon; met de app, voor zowel iPhone als Android, is de standkachel nu nog makkelijker te bedienen.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, vul dan het onderstaande contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zullen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!