Standkachel Rotterdam

De standkachel: voor groot en op afstand bedienbaar gemak in uw auto. Het grootste gemak in uw auto komt bij uitstek van een standkachel. Hoe fijn is het om in de winter uw auto van tevoren warm te laten worden en vanuit de koude buitenlucht in een aangename auto te stappen? Een standkachel geeft u optimaal gemak en zorgt dat u de touwtjes in handen heeft. Bovendien is het niet alleen prettig in de koude wintermaanden, maar ook in de warme zomertijd. Met dit apparaat zorgt u namelijk niet alleen voor verwarming, maar ook voor ventilatie in de zomer. Een frisse en goed geventileerde auto is in de warme maanden een aanwinst. Standkachel Rotterdam.

De bediening en werkzaamheid van een verwarmingsapparaat

Hoe werkt een standkachel precies? Dit verwarmingsapparaat maakt gebruik van brandstof, maar minder dan het geval is wanneer u bij het opstarten uw auto nog moet verwarmen. Bovendien is het apparaat stil en verbruikt het weinig elektriciteit. Het grootste voordeel is natuurlijk de mogelijkheid om een standkachel op afstand te bedienen. Zit u begin december in uw keuken op te warmen met een kop koffie? Zet het verwarmingsapparaat alvast aan en u stapt een heerlijk voorverwarmde auto binnen. U hoeft niet meer kou te kleumen terwijl u de ruiten krabt, omdat deze door de standkachel al ontdooid zijn.

Op grote hoogten en in de Lage Landen: een standkachel werkt

Een standkachel kan aan de buitenzijde, in de dubbele vloer of in een voertuig zelf worden ingebouwd. Bovendien werkt het apparaat tot op grote hoogten en zorgt het voor een optimale verbranding tot 2.200 meter. Zelfs bij een lagere luchtdruk en minder zuurstof in de lucht werkt een standkachel perfect. Of u nu in Nederland of in het buitenland verblijft, van een verwarmingsapparaat kunt u in diverse omstandigheden genieten. Op wintersport of juist tijdens het wandelen in de bergen komt u niet voor verrassingen te staan.

Standkachel Gouda

Apparaten van Webasto: garantie voor succes

Dusch Automotive maakt gebruik van standkachels van het merk Webasto en wij bevelen het model Air Top 2000 STC van harte bij u aan. Dit is het meest compacte model en kan door de afmetingen eenvoudig op verschillende plaatsen worden ingebouwd: onder stoelen, in een kastje of zelfs onder een camper of bestelwagen. Doordat de standkachel weinig onderhoud nodig heeft en servicevriendelijk is, is het een prettige toevoeging aan uw voertuig. U bedient het apparaat eenvoudig met uw telefoon, een schakelklok of afstandsbediening.

Dusch Automotive: specialist op het gebied van standkachels en meer

Het gemak van een standkachel moge duidelijk zijn: het apparaat is zuinig en biedt u de mogelijkheid om uw eigen comfort van tevoren te bepalen. Dusch Automotive is specialist op het gebied van de standkachel en adviseert u hier graag over. Wij staan achter onze producten en verzekeren u van de positieve effecten van een Webasto verwarmingssysteem. De hoogste kwaliteit en service staan bij ons centraal en voldoende tijd en aandacht voor u vinden wij van het grootste belang. Wij ontvangen u doordeweeks graag in onze garage in Gouda. Ook zijn wij op zaterdag op afspraak geopend.

Luxe autoproducten en onderhoud aan uw voertuig

Naast standkachels zijn wij onder andere gespecialiseerd in airconditioning, zomer- en winterbanden en kunt u bij ons terecht voor ritregistratie, ECOdrive en andere luxeproducten voor uw auto. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor levering, montage, reparatie en onderhoud van uw voertuig(en). Wij ontzien zowel de particuliere als zakelijke markt en werken ook buiten de autobranche. Kunnen wij u verder helpen? Wij horen het graag en heten u welkom in Gouda.

Standkachel Gouda  Standkachel Gouda

 

Dusch Automotive is officieel Webasto dealer en STEK gecertificeerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.