Velgen Zevenhuizen

De mooiste velgen voor uw voertuigen vindt u bij Banden- en Velgenshop.nl. Mooie velgen maken het plaatje van uw auto helemaal af. Als de wielen van de auto de schoenen zijn zorgen velgen ervoor dat uw auto er fris uitziet. Een velg moet precies de juiste maat hebben: te groot of te klein doet de auto geen goed en is uw investering dan ook niet waard. Dusch Automotive adviseert u graag over de juiste velg voor uw voertuig zodat u met trots uw nieuwste aanwinst kunt laten zien. Wij werken hiervoor samen met BandenShop.nl en Velgenshop.nl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten ze voor u op een rijtje, velgen Zevenhuizen.

Kies online de juiste velgen of neem een kijkje in de winkel

In het assortiment van Banden- en Velgenshop.nl zit een breed aanbod aan velgen dat zowel online als in fysieke winkels te bekijken is. Hierdoor zit er altijd een servicepunt bij u in de buurt. In combinatie met de grote hoeveelheid montagelocaties wordt er voor een goede landelijke dekking gezorgd. Kijk online welke type velg u mooi vindt, laat uw keuze bevestigen in één van de winkels en ga naar de montagelocatie om de velgen op uw voertuig te laten monteren. Banden- en Velgenshop.nl heeft door de verspreiding over het land altijd een vestiging bij u in de buurt.

Monteren wordt voor u gedaan en biedt zekerheid van kwaliteit

Kiest u er na bestelling van uw nieuwe velgen voor om ze te laten monteren? De producten worden naar de betreffende montagelocatie gestuurd waardoor u hier niks voor hoeft te doen. Dit is een geautomatiseerd proces waar u via e-mail van op de hoogte wordt gesteld. Zodra de producten op locatie zijn wordt contact met u opgenomen. Benieuwd naar de kosten van het laten monteren van velgen? Per wiel betaalt u €14,75 om een velg te laten monteren en balanceren en voor uw gehele auto bent u zodoende €59,- kwijt.

Airconditioning Auto en Camper Gouda

Gedegen advies op het gebied van velgen

Liever naar één van de winkels? Ook hier kunnen velgen worden gemonteerd. Daarnaast fungeren de fysieke winkels als servicepunt en kunt u hier met al uw vragen terecht. Tevens zijn Banden- en Velgenshop.nl goed online bereikbaar en zijn ze u graag van dienst. Dusch Automotive werkt graag samen met deze online en offline winkel en staat achter het werk dat er geleverd wordt. Voor de mooiste velgen kunt u hier met een gerust hart terecht. Uw auto wordt met aandacht behandeld en er wordt altijd naar kwaliteit gestreefd.

Dusch Automotive: specialist in luxe autoproducten

Dusch Automotive is specialist op het gebied van airconditioning, standkachels en zomer- en winterbanden en is tevens beschikbaar voor diverse luxe producten voor uw auto. Denk hierbij onder andere aan ritregistratie en ECOdrive. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en staan voor service. Persoonlijke aandacht en tijd voor iedere klant staan bovenaan ons lijstje. Onze garage is doordeweeks geopend en ook zijn wij op zaterdag op afspraak beschikbaar. Waar kunnen wij u mee helpen? Wij adviseren u graag over velgen, banden en andere producten.

Van montage tot onderhoud, voor iedere klant

Naast de levering van fysieke producten kunt u bij ons terecht voor montage, reparatie en onderhoud, waarbij wij altijd de hoogste kwaliteit nastreven. Zowel voor de particuliere markt als de zakelijke klant zijn wij beschikbaar. Heeft u een bedrijf buiten de autobranche? Dit is geen probleem; in onze klantenkring zitten verschillende soorten bedrijven. Zowel loonbedrijven als aannemers en zowel transporteurs als autodealers zijn vertegenwoordigd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website of kom langs in onze garage in Gouda, velgen Zevenhuizen.

velgen Gouda velgen Gouda velgen Gouda velgen Gouda

 

 

Dusch Automotive is officieel Webasto dealer en STEK gecertificeerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.